Information om COVID-19

Vi passer på vores gæster og medarbejdere

Vores gæsters og kollegers helbred og tryghed er vores højeste prioritet og derfor har vi implementeret følgende procedurer og initiativer for at dit hotelophold bliver trygt.

HVAD VI GØR

Vi følger alle anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder. Med Safe to Visit – et program udviklet af vores brancheorganisation HORESTA – sikrer vi et trygt ophold for vores gæster.

 • MUNDBIND ELLER VISIR – Vi opfordrer vores gæster til at bruge mundbind eller visir ved ankomst til hotellet og når man bevæger sig rundt på fællesarealer.
 • SIKKER AFSTAND – Vi sørger for en sikker afstand mellem gæster og vores team. Vi har sat skilte og visuelle markeringer op for at guide og minde vores gæster om at holde afstand. Vores gæster og medarbejdere bedes holde mindst 1 meters afstand til andre personer i offentlige rum når muligt og 2 meters afstand når muligt.
 • RENE OVERFLADER – Vi rengør og desinficerer overflader dagligt, og er særligt opmærksomme på overflader med en høj grad af berøring.
 • HÅNDSPRIT – Vi har installeret håndsprit standere mange steder på hotellet og på hver etage ved elevatoren.
 • VORES TEAM – Alle vores medarbejdere er oplyste om myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. De sørger for at holde god afstand og praktiserer høj hygiejne. Vi har klare procedurer for håndtering af kollegaer, der måtte vise tegn på sygdom – de møder selvfølgelig ikke på arbejde.
HOTELLEJLIGHEDERNE
 • EKSTRA RENE VÆRELSER – Vi har optimeret vores procedure for rengøring og vi desinficerer hotellejlighederne før vores gæster ankommer.
 • SENGELINNED OG HÅNDKLÆDER – har ved vask gennemgået enten termisk eller termokemisk desinficering. Vi håndterer alt vores linned med stor hygiejnisk omhu.
 • NØGLER – desinficeres og uddeles til gæster med ekstra opmærksomhed på at undgå fysisk berøring.
 • VENTILATION – Alle hotellejligheder har krydsventilation der sikrer optimal ventilation hvor luften ikke bliver blandet mellem udsugning og indblæsning. Der kan derfor ikke spredes virus via ventilationssystemet.
FACILITETER & SERVICES
 • MORGENMAD – vi tilbyder i øjeblikket ikke morgenmad. Alle vores hotellejligheder er udstyret med et køkken, hvor du som gæst nemt kan forberede din egen morgenmad. Som alternativ anbefaler vi Lagkagehuset, som ligger på Nærumvænge Torv – lige på den anden side af vejen (åbent fra kl. 6:30).
 • GÆSTEKØKKEN – Venligst hold køkkenet rent ved brug for at holde en høj hygiejne.
 • SATS FITNESS – Det er muligt for gæster trygt at træne i SATS men vi henviser til SATS’ procedurer og retningslinjer i forbindelse med COVID-19.
VI TAGER ANSVAR

Vi fortsætter med at følge COVID-19 situationen tæt i den kommende tid og følger nøje de danske sundhedsmyndigheders anbefalinger.

Skulle vi blandt vores gæster eller medarbejdere opleve et tilfælde af Coronavirus, kontakter vi naturligvis straks sundhedsmyndighederne og iværksætter en koordineret handlingsplan.

Vi henviser til Coronasmitte.dk for mere information om Coronavirus/COVID-19.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i trygge rammer på Living Suites.

De bedste hilsner, Team Living Suites

Hotellejligheder

Høj komfort med fuldtudstyret køkken og altan

Beliggenhed

Tæt på indkøb og grønne områder – 20 km fra København

Faciliteter

Hurtigt Wi-Fi og fri adgang til SATS Fitness