• Afslapning

    – i hjemlige omgivelser

Hotellejligheder

Høj komfort med fuldtudstyret køkken og altan

Beliggenhed

Tæt på indkøb og grønne områder – 20 km fra København

Faciliteter

Hurtigt Wi-Fi og fri adgang til SATS Fitness

Faciliteter hos Living Suites

Hotellejligheder

Living Suites adskiller sig fra et almindeligt hotel ved at vi tilbyder hotellejligheder. Alle vores hotellejligheder indeholder et fuldt udstyret køkken, badeværelse samt egen overdækket stor møbleret altan. Alt dette gør det muligt at bo hos os i længere perioder.

Uanset hvilken hotellejlighed du vælger, får du en lys og venlig bolig med moderne møblement, store vinduer og apple TV. Booker du en af vores store lejligheder, får du også adgang til egen opvaskemaskine, en varmluftsovn og Nespresso maskine.

Fitness hos SATS

Selvom du bor hos os, behøver du ikke undvære din daglige fitness rutine. For som gæst hos Living Suites, har du fri adgang til SATS, et moderne fitnesscenter med et bredt udvalg af trænings- og Cardiomaskiner, samt sauna og dampbad. Du finder SATS på den anden side af gaden.

Parkering

Vi tilbyder fri parkering når du bor hos os og booker på vores eget website. Du finder vores parkering langs hotellet til højre for hovedindgangen. Ønsker du i stedet at parkere i vores aflåste parkeringsgård, så kan du reservere en plads når du booker dit værelse på vores website.

Opbevaring

Har du booket et længere ophold, så har du måske brug for at opbevare nogle af dine egendele under dit ophold. Vi tilbyder to former for opbevaring:

Opbevaringsskab

Denne løsninger er for dig, som blot skal have plads til vinter eller sommertøjet. Du får egen nøgle og har adgang til rummet under hele dit ophold.

Opbevaringsrum

I denne løsning med følger lås og man har råderum over sit eget rum og kan dermed selv bestemme hvornår man vil tilgå sine ting. Plads til 70 flyttekasser.

Opbevaringsrummene ligger i opvarmet kælder.

Cykeludlejning

Lej en cykel og kør ud i det blå. Nærum ligger midt i det skønne Rudersdal, tæt på Dyrehaven, strand og skov. Vi tilbyder udlejning af JOPO cykler. Det koster blot 100 DKK per dag eller 350 DKK for en uge og 750 DKK får en hel måned. Henvend dig i receptionen hvis du ønsker at leje vores cykler.

Livingroom

Hvis du mangler et sted at hænge ud eller slappe af, så tag et smut forbi vores Living Room! Du kan flyde ud I de dejlige sofaer med en god bog fra vores bogreol, eller du kan udfordre dine venner i et spil billiard eller dart. Vi har også brætspil og farvelægningsmaterialer til børnene.

Vores Living Room er placeret i kælderen og er altid åbent. Det er det perfekte sted hvis du får besøg, eller hvis du ønsker at møde nogle af de andre gæster.

Gæstekøkken

Hvis du gerne vil lave “rigtig” mad, anbefaler vi, at du benytter vores gæstekøkken i kælderen. Eftersom vi er mange forskellige kulturer under samme tag, er dette den bedste måde at undgå, at nogen bliver generet af de forskellige madlugte.

I gæstekøkkenet finder du alt, du skal bruge for at lave mad; gryder, pander, tallerkener, osv., og det eneste du skal medbringe er dine ingredienser. Der er endda en opvaskemaskine til når du er færdig med madlavningen og klar til at gøre rent.

Vaskeri

Hos Living Suites tilbyder vi gæstevask for 30 kr. pr. vask (inklusiv tørring). Vores Laundry Room er åben 24 timer I døgnet, og maskinerne indeholder både sæbe og skyllemiddel.

For at benytte maskinerne følger du blot instruktionerne i vaskerummet, og dit forbrug bliver automatisk tilføjet til værelsesregningen.

Der findes strygejern og strygebræt i vaskerummet, samt på gangene på hver etage.

Hotellejligheder

Two Bedroom Apartment
Studio Apartment Beds