Parkering hos Living Suites

Ankommer du til Living Suites i bil, har vi gratis parkering lige foran hotellet. Her er adskillige parkeringspladser også til vores gangbesværede gæster.

Parkering hos Living Suites

Ankommer du til Living Suites i bil, har vi gratis parkering lige foran hotellet. Her er adskillige parkeringspladser, også til vores gangbesværede gæster.

Parkering

Pladserne foran hotellet kan ikke reserveres på forhånd og er efter først-til-mølle-princippet. Vi oplever dog sjældent udfordringer med at finde parkering, så du er meget velkommen til at parkere her.

Foretrækker du at parkere på vores aflåste parkeringsplads, har du også mulighed for dette. Hvis du booker dit ophold direkte gennem os, kan du lægge gratis aflåst parkering til din booking og på den måde sikre dig en plads. Booker du gennem en anden bookingportal, bliver der pålagt et gebyr. Kontakt os for mere information.

Ladestander

Vi har en Clever ladestander til elbiler på vores aflåste parkeringsgård, som du er velkommen til at benytte dig af. Har du ikke selv et Clever abonnement, kan receptionen hjælpe i åbningstiden. Vi tager 150 kr. for en ladning. Betaler du med betalingskort, kan du også følge vores guide, som hænger ved siden af laderen. Brug af ladestanderen er efter først-til-mølle-princippet og kan ikke reserveres. Når din bil er ladet, bedes du flytte den, så vores andre gæster kan komme til.

Er laderen optaget når du skal bruge den, kan du finde flere Clever ladestandere på Nærum Station, som er lige på den anden side af broen. Adressen er Nærum Station, Langebjerg 1, 2850 Nærum.

Hurtigladere finder du her:

Q8 Service, Langhaven 4, 2850 Nærum

Cirkle K, Lyngbygårdsvej 138, 2800 Kongens Lyngby

For mere information om ladere, se her.

Cykel

Har du din cykel med, kan du parkere den ganske gratis og på eget ansvar i vores cykelskur, som ligger bagerst på vores aflåste parkering. Vi udlejer også e-cykler efter først-til-mølle-princippet, så kom forbi receptionen, hvis du er interesseret. Vi udleverer hjelm og oplader til cyklerne. En dags cykelleje koster 100 Kr. En uge får du for 350 Kr. og en måned for 750 Kr.