Hotellejligheder

Høj komfort med fuldtudstyret køkken og altan

Beliggenhed

Tæt på indkøb og grønne områder – 20 km fra København

Faciliteter

Hurtigt Wi-Fi og fri adgang til SATS Fitness

Aktuelle tilbud og kampagner

Se vores mange gode Tilbud og Kampagner, som vi løbende opdaterer. Du kan altid booke vores weekendrabat fra fredag til søndage samt vores 3 dages rabat hele året. Følg med i vores sæsonkampagner som vi åbner op for løbende.

Påskeferie hos Living Suites – spar 20% 

Tag familien med til skønne Nordsjælland og spar 20% på et ophold hos Living Suites i perioden 31-03-2023 indtil 10-04-2023.

Weekendophold – spar 20% 

Riv et par dage ud af kalenderen og book min. 2 nætter i weekenden. Altid gratis afbestilling indtil kl. 12:00 dagen før ankomst.

Vores weekendrabat gælder bookinger med ankomst fredag eller lørdag med afrejse søndag eller mandag i perioden 30-09-2022 indtil 30-04-2023.

Book længere ophold – spar op til 30%

Vi tilbyder ekstra favorable priser til dig som ønsker at bo hos Living Suites i længere tid. Den relevante pris kommer automatisk op når du søger på ophold over 3 nætter. Når du bor hos os 8 nætter eller længere er rengøring 1 gang hver uge inkluderet i prisen.

  • Du opnår 10% rabat på ophold på mindst 3 nætter (ikke-refunderbar).
  • Du opnår 20% rabat på ophold på mindst 8 nætter (kan afbestilles uden beregning indtil dagen før kl. 12).
  • Du opnår 30% rabat på ophold på mindst 30 nætter (kan afbestilles uden beregning indtil 14 dage før ankomst).
Langtidsophold – min. 60 nætter – opnå en fast månedspris 

Vi tilbyder ekstra favorable priser til dig som ønsker at bo hos Living Suites i mindst 60 nætter. Udfyld vores formular til langtidsophold. Du er også velkommen til at sende en mail til os på: mail@livingsuites.dk

Læs mere om langtidsophold her.

Sæsonkampagner

Påske

Opnå 20% rabat på din booking i påsken – ferieophold i Danmark

Book mindst 2 nætter i perioden 31-03-2023 til 10-04-2023 og tag familien med på påskeferie i Danmark, til det skønne Nærum i Nordsjælland.

Her kan I gå ture i Dyrehaven og opleve parforcejagtlandskabet. Her er skov og strand og alligevel blot 20 min. fra København. I kan tage en tur på Bakken med verdens ældste rutsjebane eller køre videre op mod Helsingør og gå en skøn tur i den gamle bydel. Helsingør er byen hvor Kronborg Slot ligger prægtigt ud mod sundet til Sverige. Bo på Living Suites lige midt mellem København og Nordsjælland.

Sommer

Oplev København og Nordsjælland i sommeren 2023

Tag familien med på sommerferie til det skønne Nærum i Nordsjælland.

Book mindst 3 nætter og opnå rabat. Tag familien med på tur til det skønne Nordsjælland.

Oplev skønne Dyrehaven og parforcejagtlandskabet, som er Unesco World Heritage. Her er skov og strand og alligevel blot 20 min. fra København. Rejser I med børn med, så tag en tur på Bakken med verdens ældste rutsjebane eller kør videre op mod Helsingør og gå en  tur i den charmerende gamle bydel. Helsingør er byen hvor Kronborg Slot ligger prægtigt ud mod sundet til Sverige. Bo på Living Suites lige midt mellem København og Nordsjælland og få begge oplevelser.

Efterår

Oplev efteråret i Nordsjælland

Oplev efterårsferien i skønne Nærum i Nordsjælland, hvor dyrehaven står med mange smukke farver, som egner sig godt til lange vandreture.

Book mindst 3 nætter og opnå rabat. Tag familien med på tur til det skønne Nordsjælland.

Jul

Spar 20% i julen 2022

Tag på juleferie i skønne Nærum i Nordsjælland, tæt på skov og hav. Eller tag et smut i Tivoli og oplev den skønne julestemning i København.

Book mindst 2 dage i perioden 22-12-2022 til 02-01-2023.

Seværdigheder