Hotellejligheder

Høj komfort med fuldtudstyret køkken og altan

Beliggenhed

Tæt på indkøb og grønne områder – 20 km fra København

Faciliteter

Hurtigt Wi-Fi og fri adgang til SATS Fitness

Aktuelle tilbud og kampagner

Se vores mange gode Tilbud og Kampagner, som vi løbende opdaterer. Du kan altid booke vores weekendrabat fra fredag til søndage samt vores 3 dages rabat hele året. Følg med i vores sæsonkampagner som vi åbner op for løbende.

Weekendophold – spar 30% 

Riv et par dage ud af kalenderen og book min. 2 nætter i weekenden. Altid  gratis afbestilling indtil kl. 12:00 dagen før ankomst.

Vores weekendrabat gælder indtil 27-06-2021 og begynder igen fra 07-08-2021.

Book direkte og få gratis aflåst parkering – spar 8% 

Du opnår altid 8% rabat på vores fleksible pris, når du booker direkte på vores hjemmeside. Når du booker denne pris, så kan din booking afbestilles gratis senest dagen før kl. 12:00.

Book Tidligt – spar 20%

Kender du allerede dine rejsedatoer? Så kan du med fordel booke allerede. Booker du tidligere end 60 dage før ankomst, så får du 20% rabat på din overnatning. Prisen er fleksibel og kan afbestilles dagen før ankomst uden beregning.

Book Længere ophold – spar op til 25%

Vi tilbyder ekstra favorable priser til dig som ønsker at bo i længere tid. Den relevante pris, kommer automatisk op når du søger på ophold på over 3 nætter. Når du bor hos os i mere end 8 nætter, så får du rengøring med i prisen 1 gang hver uge.

  • Bo i min. 3 nætter og få 15% rabat
  • Bo i min. 8 nætter og få 25% rabat
Book Længere ophold – min. 30 nætter – opnå en fast månedspris 

Vi tilbyder ekstra favorable priser til dig som ønsker at bo i min. 30 nætter. Udfyld vores formular til langtidsophold. Du er også velkommen til at sende en mail til os på: mail@livingsuites.dk

Læs mere om langtidsophold her.

Sæsonkampagner

Efterårstilbud

Opnå 20% rabat i efterårsferien

Tilbuddet gælder for min. 2 nætter i perioden 16-10-2021 til 25-10-2021.

Oplev efterårsferien i skønne Nærum i Nordsjælland, hvor dyrehaven står med mange smukke farver, som egner sig godt til lange vandreture.

Vores tilbud kan bookes nu og indtil 25-10-2021.

Juletilbud

Spar 30% i julen 2021

Tag på juleferie i skønne Nærum i Nordsjælland, tæt på skov og hav. Eller tag et smut i Tivoli og oplev den skønne julestemning i København.

Bo i min. 2 dage i perioden: 17-12-2021 til 02-01-2022.

Tilbuddet kan bookes fra nu og indtil 02-01-2022.

Påsketilbud

Opnå 30% rabat på din booking i Påsken – Ferieophold i Danmark

Bo i min. 2 nætter i perioden 08-04-2022 til 18-04-2022 og tag familien med på påskeferie i Danmark, til det skønne Nærum i Nordsjælland.

Her kan I gå ture i Dyrehaven og opleve parforcejagtlandskabet. Her er skov og strand og alligevel blot 20 min. fra København. I kan tage en tur på Bakken med verdens ældste rutsjebane eller køre videre op mod Helsingør og gå en skøn tur i den gamle bydel. Helsingør er byen hvor Kronborg Slot ligger prægtigt ud mod sundet til Sverige. Bo på Living Suites lige midt mellem København og Nordsjælland.

Sommertilbud

Opnå stor rabat i Sommeren 2022

Tag familien med på sommerferie til det skønne Nærum i Nordsjælland. Vores Sommertilbud gælder for dig som rejser i børnenes sommerferie i juli og august.

Bo i min. 3 nætter. Tag familien med på tur til det skønne Nordsjælland.

Oplev skønne Dyrehaven og parforcejagtlandskabet, som er Unesco World Heritage. Her er skov og strand og alligevel blot 20 min. fra København. Rejser I med børn med, så tag en tur på Bakken med verdens ældste rutsjebane eller kør videre op mod Helsingør og gå en  tur i den charmerende gamle bydel. Helsingør er byen hvor Kronborg Slot ligger prægtigt ud mod sundet til Sverige. Bo på Living Suites lige midt mellem København og Nordsjælland og få begge oplevelser.

Hold øje med vores hjemmeside.

Seværdigheder