Hotel Information

Velkommen til Living Suites, dit andet hjem i hjertet af Nærum. Nyd vores praktisk indrettede lejligheder, moderne faciliteter og rekreative muligheder, mens vores dedikerede team søger for, at du føler dig velkommen. Oplev komfort, hjemlighed og fællesskab hos os.

Receptionens åbningstider

Mandag – fredag: 08:00 – 17:00

Lørdag og søndag: 09:00 – 15:00

Ankomst og afrejse

Check-in fra kl. 14.00

Check-ud senest kl. 10.00

Living Suites er et lejlighedshotel, der ofte huser gæster på længere ophold, men vi ønsker at give alle vores gæster den samme varme og omsorg. Du kan møde receptionsteamet i åbningstiden, og ankommer du udenfor disse timer, sørger vi for at du kan føle dig velkommen. Skulle du have brug for os, er vi altid kun et opkald væk på vores nødnummer, som du finder ved hovedindgangen og på receptionsdisken.

Altid inkluderet på Hotel Living Suites

Planlægger du et længerevarende ophold? Ved ophold på mindst 30 nætter kan vi hjælpe dig med at registrere din adresse her, så du kan modtage din post. Kontakt blot kommunen, og vi vil med glæde udfylde de nødvendige papirer for dig.

En oase af komfort

Uanset hvilken lejlighedstype du vælger, kan du nyde komforten i en behagelig dobbeltseng og vores populære Molton Brown-sæbe i de moderne badeværelser. Alle lejligheder har et fuldt-udstyret køkken, hvor du kan lave din egen mad og nyde hjemligheden med dine private streamingtjenester, som du let kan tilgå via Apple TV. Du har også en stor altan til rådighed, og er vejret ikke til udeliv, kan du nyde lysindfaldet fra lejlighedens panoramavinduer i et hjemligt hjørne.

Lynhurtigt Wi-Fi

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores gæster at være forbundet med verden. Derfor tilbyder vi lynhurtigt 250 mBit Wi-Fi overalt på hotellet, så du kan arbejde eller slappe af med din yndlingsfilm.

Rengøring

For ophold på 7 nætter eller derover sørger vores dedikerede housekeeping-team for, at din lejlighed gøres ren hver uge (medmindre andet er aftalt.) For kortere ophold rengøres lejligheder ved afrejse, og har du brug for ekstra håndklæder eller lignende, står vi klar til at hjælpe dig i receptionens åbningstid.

Hold dig i form

Træd ind i SATS fitness, som ligger lige overfor hotellet og glæd dig til at få pulsen op. Du viser bare din nøgle i centerets reception og så kan du give den gas med styrketræning og cardio. Du kan også bruge faciliteterne til at få et pusterum med udstrækning eller yoga. Åbningstiderne finder du i hotellets reception eller på fitnesscenterets hjemmeside.

Parkering

Book direkte hos os, og parker gratis foran hotellet eller i vores aflåste gård.

Hotellets fællesskab

På vores underetage finder du vaskeri, et hyggeligt opholdsrum, spillerum og et fælleskøkken. Her kan du arbejde, lave mad eller bare hygge dig og slappe af, hvis du har lyst til det. Vi har også en petanquebane og en gasgrill til fri afbenyttelse. Du finder dem begge udenfor receptionen.

Tilkøb til dit ophold

Vaskeri

Vores moderne vaskeri er åbent hele døgnet. En vask koster 30 kr. og inkluderer vaskemiddel og brug af tørretumbler. Her er også strygejern og strygebræt, og er de i brug, finder du ekstra på hver etage.

Oplev byen på to hjul

Kom ned i vores hyggelige reception og lej en cykel. Vi tilbyder både almindelige og elcykler, samt hjelme og cykellygter. Vi har udstyret, så du nemt kan udforske by og natur som en lokal. Udlejning er efter først-til-mølle-princippet, så kontakt os så hurtigt du har besluttet dig. En dags cykelleje koster 100 kr. En uge får du får 350 kr. og en måned for 750 kr.

Opbevaring lige ved hånden

Skal du bo hos os i længere tid, kan du opbevare dine kasser og kufferter i vores praktiske opbevaringsskabe. Vi har et tempereret og ventileret lokale til formålet, og passer godt på dine ejendele. Læs mere her.