God beliggenhed i Nærum

Living Suites ligger i naturskønne omgivelser – kun 20 km nord for København.

Bekvemmelighed

Høj komfort med fuldtudstyret køkken og altan

Skøn beliggenhed

Tæt på indkøb og grønne områder – 20 km fra København

Gode faciliteter

Hurtigt Wi-Fi og fri adgang til SATS Fitness

Dyk ned i Nærums charme, hvor Living Suites bliver din bro mellem Nordsjællands ro og Københavns pulserende hjerte. Oplev naturens skønhed, bylivets glæder og komforten i vores dejlige lejligheder. Du kan trygt føle dig hjemme hos Living Suites!

Vælger du Nærum som din base, får du let adgang til både Nordsjælland og København. Vi har flere muligheder for at komme med offentlig transport som bus, lokalbane og regionaltog. Har du bil, ligger Københavns fortryllende gader kun en kort 20-minutters bilrejse eller en 30-minutters togtur væk. Vi kan også varmt anbefale at besøge Kongens Lyngby, hvor du finder et charmerende strøg med butikker, restauranter og caféer. Her er også indendørs shopping i Lyngby Storcenter og Magasin. Er du til filmhygge har Kinopalæet flere moderne biografsale.

Skal du på forretningsrejse og har brug for et roligt sted at overnatte, så ligger vi i tæt afstand til følgende virksomheder: Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Hempel, Haldor Topsøe og Forskerparken (Scion DTU).

Naturen omkring Living Suites kan nydes i alle sæsoner. Vi ligger tæt på flere skove, den smukke Nordkyst og Jægersborg Dyrehave som er en del af UNESCOs verdensarv med Eremitageslottet og Parforcejagtlandskabet. Dyrehaven er også hjemsted for Bakken, verdens ældste forlystelsespark, hvor sjov og spænding venter for hele familien. Kort sagt har du flere muligheder for at mærke naturen, når du bor på Living Suites. Når det kommer til de daglige fornødenheder, skal du heller ikke langt. Nærumvænge Butikstorv ligger kun en kort gåtur væk og har flere butikker, restauranter og supermarkeder.

Lige overfor hotellet lokker SATS fitness med træningsmuligheder og velvære. Du har fri adgang under dit ophold og kan komme og gå, som du har lyst, i deres åbningstid.

Kom og oplev alle fordelene ved vores gode beliggenhed i Nærum. Vores receptionsteam står klar til at byde dig velkommen.