Beliggenhed – Nærum, nord for København

Living Suites ligger i Nærum, en forstadsby ca. 20 km nord for Københavns centrum.

Nærum ligger godt forbundet til både Nordsjælland og København via motorvej. Du finder offentlig transport, såsom bus, lokalbane og regional tog tæt ved hotellet. Du kommer nemt ind til Københavns på alle tider af døgnet. Det tager ca. 30 minutter med offentlig transport og med bil er du derinde på kun 20 minutter. Husk at det koster penge at parkere i København.

Hvis du skal besøge os i forbindelse med et besøg på en af de mange internationale virksomheder i området, så ligger vi i tæt afstand til følgende virksomheder. Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Hempel, Haldor Topsøe og Forskerparken (Scion DTU).

Vi ligger i naturskønne omgivelser tæt på Dyrehaven, en del af UNESCOs verdensarv, med Eremitageslottet og Parfocejagtlandskabet.

I Dyrehaven finder man desuden Verdens ældste forlystelsespark “Bakken”, Kapervogne og restauranter. Hvilket giver mulighed for at væld af aktiviteter. Omkring hotellet findes naturområder til hundeluftning, løb, gåture og fiskeri. Blot 1 min. fra hotellet findes Nærumvænge Butikstorv med supermarked, butikker og restauranter.

Overfor hotellet ligger SATS fitness og som gæst har du fri adgang til træningscenteret.

Kongens Lyngby ligger blot 5 min. i bil fra Nærum, her finder du Lyngby Storcenter, et hyggelig strøg med butikker, caféer, restauranter samt biograf.

Vi glæder os til at byde dig Velkommen til Nærum og Living Suites!