Få en firmaaftale

Vi tilbyder firmaaftaler til virksomheder som søger overnatninger til deres medarbejdere eller gæster fra udlandet.

 • Forespørgsel på firmaaftale

  Udfyld formularen herunder med dine oplysninger. Så vender vi tilbage indenfor 24 timer med et uforpligtende tilbud på dine muligheder.


 • Kontaktinformation

Gør hverdagen lettere med en skræddersyet firmaaftale

Forstår du også værdien i at give dine medarbejdere et trygt og godt sted at sove, når de er på forretningsrejse? Hotel Living Suites tilbyder skræddersyede firmaaftaler, så dit team altid føler sig velkomne og godt tilpas hos os.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at give dine medarbejdere en varm og indbydende oplevelse, når de er på forretningsrejse? Udfyld formularen her på siden, og lad os sammen finde den perfekte firmaaftale hos Hotel Living Suites. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud.

Vil du se vores lejligheder og opleve den hjemlige atmosfære, inviterer vi på en rundvisning. Skriv til os på mail@livingsuites.dk.

 • Fast lav pris året rundt

  Med en firmaaftale på Hotel Living Suites får I en fast lav pris året rundt.

 • Fordelagtig check ind/ud

  Ingen stress. Få en tidlig check ind og sen check ud, når det er muligt.

 • El-cykler

  Vores firmagæster kan gratis låne en el-cykel under deres ophold.

 • Nem online booking

  I booker nemt firmaprisen på vores hjemmeside og vores team er altid klar på at hjælpe på e-mail eller telefon.

Vi står til rådighed for jeres medarbejdere og med en firmaaftale kender vi jer inden I kommer. Det betyder at I får en hurtig check-in og check-ud og skal I afsted tidligt, kan nøglen lægges i vores nøgleboks.

Alle vores firmagæster får fordelagtige priser og I får jeres egen firmakode, så I nemt kan booke online. Vi har hurtigt Wi-Fi i alle hotellets områder og i underetagen er en lounge med sofamiljø, der kan bruges til møder og som arbejdsplads.​

Efter en lang arbejdsdag kan det være rart med lidt motion. Er I til en cykeltur i vores grønne nærområde, har I mulighed for at låne en af vores elcykler gratis. Vi har også en aftale med SATS Nærum, hvor mange af vores firmagæster er glade for at komme.

På hotellets nederste etage har vi et selvbetjent vaskeri, hvor I mod gebyr kan vaske, tørre og stryge jeres tøj. Alle etager er ligeledes udstyrede med strygejern og strygebræt. Når I skal slappe af, kan I lave mad i jeres eget køkken og se Apple TV.

Bekvemmelighed

Høj komfort med fuldtudstyret køkken og altan

Skøn beliggenhed

Tæt på indkøb og grønne områder – 20 km fra København

Gode faciliteter

Hurtigt Wi-Fi og fri adgang til SATS Fitness

Hotellejligheder med hjemlighed

Her kan du se vores forskellige hotellejligheder med billeder, plantegninger og tag en 3D virtuel tur.

Two Bedroom Apartment
Studio Apartment Beds