Hotellejligheder

Høj komfort med fuldtudstyret køkken og altan

Beliggenhed

Tæt på indkøb og grønne områder – 20 km fra København

Faciliteter

Hurtigt Wi-Fi og fri adgang til SATS Fitness

Hotel Firmaaftale

Firmaaftale med Hotel Living Suites

Har du, eller dine medarbejdere, brug for hotelophold i kortere eller længere tid, har Hotel Living Suites et godt tilbud, når du laver en firmaaftale. Vi tilbyder store og små hotellejligheder, som alle er fuldt udstyrede med køkken, badeværelse og balkon, så det er let at få hverdagen til at hænge sammen.

Hotel Living Suites ligger i Nærum tæt på indkøbsmuligheder, natur og motorvejsnetværket. Parkering er gratis foran hotellet og skal du arbejde i København eller Midt- og Nordsjælland, er det nemt at komme rundt, både i bil og med offentlig transport.​

Opnå fordele med en firmaaftale

Vi står til rådighed for jeres medarbejdere og med en firmaaftale kender vi jer inden I kommer. Det betyder at I får en hurtig check-in og check-ud og skal I afsted tidligt, kan nøglen lægges i vores nøgleboks. Ankommer I efter kontorets lukketid, er det nemt at finde nøglen til jeres hotellejlighed.

Alle vores firmagæster får fordelagtige priser og I får jeres egen firmakode, så I nemt kan booke online. Vi har hurtigt Wi-Fi i alle hotellets områder og i underetagen er en lounge med sofamiljø, der kan bruges til møder og som arbejdsplads.

Efter en lang arbejdsdag kan det være rart med lidt motion. Er I til en cykeltur i vores grønne nærområde, har I mulighed for at låne en af vores elcykler gratis. Vi har også en aftale med SATS Nærum, hvor mange af vores firmagæster er glade for at komme. Som firmagæst træner I gratis under jeres ophold og med praktisk placering lige over for hotellet, er det nemt at holde formen ved lige.

På hotellets nederste etage har vi et selvbetjent vaskeri, hvor I mod gebyr kan vaske, tørre og stryge jeres tøj. Alle etager er ligeledes udstyrede med strygejern og strygebræt. Når I skal slappe af, kan I lave mad i jeres eget køkken og tilgå jeres egne, private streamingtjenester på værelsernes Apple TV.

 • Fast lav pris året rundt

  Med en firmaaftale sikrer du dig den bedste pris året rundt

 • Gratis parkering

  Vi tilbyder vores firmagæster gratis parkering foran hotellet – aflåst parkering kan tilkøbes

 • Fitness

  Vi tilbyder fri adgang til Sats Fitness i Nærum, under opholdet

 • Nem online Booking

  Du booker nemt din firmapris online med jeres egen firmakode

 • Adgang til SATS Nærum

  Fri træning

 • Forespørgsel på firmaaftale

  Udfyld formularen herunder med dine oplysninger. Så vender vi tilbage indenfor 24 timer med et uforpligtende tilbud på dine muligheder.


 • Kontaktinformation

Hotellejligheder

Kom godt afsted med en firmaaftale på hotel

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om jeres muligheder for at få en firmaaftale med Hotel Living Suites, kan du udfylde formularen her på siden. Vi kontakter jer hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud og tilpasser gerne en firmaaftale, så den passer jeres behov, såfremt muligt.

Hvis du er interesseret i en rundvisning, er du også velkommen til at kontakte os på mail: mail@livingsuites.dk.

Vi glæder os til at byde dig og dine medarbejdere velkommen.