• Overnatning med hund

Overnatning på Sjælland med hund

Leder du efter overnatning med hund på Sjælland, så tilbyder Hotel Living Suites kæledyrsvenlige hotellejligheder med mulighed for egen indgang. Alle vores hotellejligeder er praktisk indrettede med eget bad, køkken og balkon og du har samtidig fuld adgang til alle hotellets faciliteter.

Book dit hotelophold med hund

Tager du din hund eller andre kæledyr med når du rejser, har Hotel Living Suites et godt tilbud til dig. Hos os er kæledyr velkomne, så når du giver besked om, at du tager din bedsteven med, reserverer vi en af vores kæledyrsvenlige lejligheder til jer. Vi tager et mindre gebyr for ophold af kæledyr, som skal betales i receptionen ved ankomst. Ankommer du uden for kontorets åbningstider, kontakt da receptionen for mere information.

Kæledyrstillæg

Vi har et kæledyrstillæg på DKK 100 pr. nat.

1Step 1
2Step 2
3Gennemført
  • Forespørgsel på et længere ophold

    Udfyld formularen herunder med dine ønsker til et ophold på Living Suites. Så vender vi tilbage indenfor 24 timer med et uforpligtende tilbud på dine muligheder.


  • Dato for ophold
  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY
  • Antal gæster

Hotellejligheder

Høj komfort med fuldtudstyret køkken og altan

Beliggenhed

Tæt på indkøb og grønne områder – 20 km fra København

Faciliteter

Hurtigt Wi-Fi og fri adgang til SATS Fitness

Tag din hund med på ferie

For at imødekomme alle vores gæster skal vi vide på forhånd, at du tager din hund med. På den måde sikrer vi, at der er plads i vores kæledyrsvenlige afdeling af hotellet hvor hund er tilladt. Så skal du på miniferie i Danmark med hund, kan du trygt vælge Hotel Living Suites.

Vi ligger midt i Nordsjællands grønne oase, hvor I kan gå skønne lufteture i Jægersborg Dyrehave og de omkringliggende hundeskove. Foretrækker I en tur til vandet, er der ikke langt til Skodsborg strand, som har et område hvor hund er tilladt.

Weekendophold med hund

Kunne du ikke drømme om at rejse uden din hund, så har vi plads til jer på Hotel Living Suites i Nærum. Det eneste, du skal gøre, er at give os besked om, at du har dit kæledyr med, så finder vi en hotellejlighed til dig, hvor hund er tilladt. Kontakt os for at høre om dine muligheder for et ophold på Living Suites med hund og andre kæledyr.

Bemærk venligst, at vi tager et gebyr for ophold af kæledyr, som skal betales i receptionen ved ankomst.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hotellejligheder