Overnatning med hund

Vi forstår, at din firbenede ven er en del af familien. Derfor har vi skabt særlige ophold, hvor både du og din hund kan føle jer hjemme. Udforsk vores hundevenlige faciliteter og lad os sørge for, at jeres næste ophold bliver en mindeværdig oplevelse for jer begge.

BOOK OPHOLD ANMOD OM LANGTIDSOPHOLD

Overnatning på Sjælland med hund

Leder du efter overnatning med hund på Sjælland, så tilbyder Hotel Living Suites kæledyrsvenlige hotellejligheder med mulighed for egen indgang. Alle vores hotellejligeder er praktisk indrettede med eget bad, køkken og balkon og du har samtidig fuld adgang til alle hotellets faciliteter.

Tag din hund med på ferie

For at imødekomme alle vores gæster skal vi vide på forhånd, at du tager din hund med. På den måde sikrer vi, at der er plads i vores kæledyrsvenlige afdeling af hotellet hvor hund er tilladt. Så skal du på miniferie i Danmark med hund, kan du trygt vælge Hotel Living Suites.

Vi ligger midt i Nordsjællands grønne oase, hvor I kan gå skønne lufteture i Jægersborg Dyrehave og de omkringliggende hundeskove. Foretrækker I en tur til vandet, er der ikke langt til Skodsborg strand, som har et område hvor hund er tilladt.

Weekendophold med hund

Kunne du ikke drømme om at rejse uden din hund, så har vi plads til jer på Hotel Living Suites i Nærum. Det eneste, du skal gøre, er at give os besked om, at du har dit kæledyr med, så finder vi en hotellejlighed til dig, hvor hund er tilladt. Kontakt os for at høre om dine muligheder for et ophold på Living Suites med hund og andre kæledyr.

Bemærk venligst, at vi tager et gebyr for ophold af kæledyr, som skal betales i receptionen ved ankomst.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Book dit hotelophold med hund

Tager du din hund eller andre kæledyr med når du rejser, har Hotel Living Suites et godt tilbud til dig. Hos os er kæledyr velkomne, så når du giver besked om, at du tager din bedsteven med, reserverer vi en af vores kæledyrsvenlige lejligheder til jer. Vi tager et mindre gebyr for ophold af kæledyr, som skal betales i receptionen ved ankomst. Ankommer du uden for kontorets åbningstider, kontakt da receptionen for mere information.

Kæledyrstillæg

Vi har et kæledyrstillæg på DKK 100 pr. nat.

 • Laveste pris

  Altid billigst direkte – book på vores hjemmeside og få den laveste pris.​

 • Fordelagtig check in/out

  Tidlig check-ind og sen check-ud, når det er muligt.

 • Gratis parkering

  Vi tilbyder gratis og aflåst parkering lige ved siden af receptionen.

 • El-cykler

  Du har mulighed for at låne en af vores el-cykler gratis og opleve vores skønne nærområde.

Weekendophold

Book et dejligt weekendophold med familien, vennerne eller din bedste ven.


Velkommen til vores hotellejligheder

Vi tilbyder forskellige størrelser lejligheder. Alle har altan, et fuldt-udstyret køkken og moderne badeværelse.

Two Bedroom Apartment
Studio Apartment Beds