Hotellejlighed til langtidsophold

Brug for en midlertidig bolig tæt på København?

Living Suites tilbyder fuldt udstyrede hotellejligheder i op til et år, med mulighed for fornyelse. Vi har ingen faste priser, men tager udgangspunkt i dine behov og udlejer på månedsbasis og skæve datoer. Der er mange fordele, og du kan samtidig registrere din adresse hos os.

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig.

Langtidsophold

Hvorfor leje hotelværelse på månedsbasis? Hos Living Suites tilbyder vi flere størrelser hotellejligheder i høj standard, alt fra vores mindste studio til en stor 2- eller 3-værelses lejlighed. Du betaler kun for det antal dage, du har brug for. Jo længere tid du bor her, des større rabat får du og du har samtidig fuld adgang til alle hotellets faciliteter.

Alle hotellejligheder er praktisk indrettede og med privat balkon. Vi har et selvbetjent vaskeri og rengøring mod betaling. Så uanset om du skal på forlænget forretningsrejse, står mellem to boliger eller har en vandskade, så kan vi finde en løsning som passer til dig.

Flytning

Hvis du står uden tag over hovedet i en periode, kan vi tilbyde dig en af vores store hotellejligheder. Alle lejligheder har en stor privat altan, et fuldt udstyret køkken og et moderne badeværelse. Du har samtidig fuld adgang til alle hotellets faciliteter og mulighed for at leje et opbevaringsrum efter tilgængelighed.

Indkøbsmuligheder finder du overfor hotellet og vi har god forbindelse til motorvejsnetværk og offentlig transport.

Benyt dig af Living Suites indtil du har fundet den helt rigtige bolig i København eller Nordsjælland. Du træner tilmed gratis i SATS Fitness og kan også parkere uden beregning.

Skader og Forsikringssager

Har du haft indbrud, vandskade eller oplevet andre udfordringer med din bolig? Så kan du lade forsikringsselskabet eller boligselskabet indlogere dig hos os, mens de udbedrer skaderne.

Vi tilbyder både små og store hotellejligheder med eget køkken og bad, så du skal ikke gå på kompromis med komforten i et lille hotelværelse. Du vil med sikkerhed føle dig hjemme hos os. Alle vores hotellejligheder er praktiske og fuldt udstyrede, så du let kan fortsætte din daglige rutine og lave din egen mad. Vi har et selvbetjent vaskeri i kælderen, gratis parkering og opbevaringsskabe kan lejes efter tilgængelighed.

Registrer din adresse

Mangler du et sted at registrere din midlertidige adresse, hjælper vi dig gerne. Alle gæster som er her mindst 30 nætter kan registrere deres adresse hos Living Suites.

1Step 1
2Step 2
3Gennemført
 • Forespørgsel på et længere ophold

  Udfyld formularen herunder med dine ønsker til et ophold på Living Suites. Så vender vi tilbage indenfor 24 timer med et uforpligtende tilbud på dine muligheder.


 • Dato for ophold
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 • Antal gæster

Opbevaring af flyttekasser

Living Suites hjælper dig med at opbevare dine ejendele

Hvis du har brug for at opbevare flyttekasser under dit ophold på Living Suites, tilbyder vi skabe og rum efter tilgængelighed.

Opbevaringsskab

Denne løsning er for dig, som blot skal have opbevaret få personlige ejendele. Du har adgang til rummet med egen nøgle.

 • Plads til 4 store eller 8 mindre flyttekasser eller tilsvarende på hylder
 • Placering i hotellets underetage og nem adgang med elevator
 • Opvarmet, tørt og ventileret lokale
 • God belysning
 • Inklusive hængelås og adgang 24/7
 • Mulighed for lån af trailer

Pris pr. påbegyndt måned: DKK 250 inkl. moms

Opbevaringsrum

I denne løsning har du råderum over hele rummet og kan dermed selv bestemme hvornår du vil tilgå dine ting. Medfølger lås.

 • 9 m2 og 2,30 meter til loftet
 • Plads til ca. 75 flyttekasser eller tilsvarende (dog ikke større møbler)
 • Placering i hotellets underetage og nem adgang med elevator
 • Fast inventar: bord, stol, lagerreol og strømudtag
 • Opvarmet, tørt og ventileret lokale
 • God belysning
 • Inklusive hængelås og adgang 24/7
 • Mulighed for lån af trailer

Pris pr. påbegyndt måned: DKK 1.900 inkl. moms

Kontakt os

Vil du vide mere om vores langtidsophold eller hotellejligheder på Sjælland? Udfyld kontaktformularen eller ring til os på +45 25 280 280. Du kan også skrive en mail til os på: mail@livingsuites.dk

Vi vender hurtigt tilbage med et godt tilbud og håber, at vi snart kan byde dig velkommen hjem.

Billige hotellejligheder i høj standard

Måske har du aldrig tænkt, at det er muligt at bo på et hotel andet, end når du holder ferie. Hos os kan du bo op til et år, og der er mulighed for fornyelse. Alle vores hotellejligheder har et fuldt udstyret køkken, badeværelse og privat balkon.

Vi har ingen faste priser, men tager udgangspunkt i jeres behov. Tag et kig på vores hotellejligheder, og send os en anmodning via formularen, så svarer vi hurtigt tilbage med et godt tilbud. Udover lejligheden har I også adgang til hotellets andre faciliteter: gratis træning i SATS Fitness, parkering, stort fælleskøkken, Living Room, vaskeri, Gaming og legerum.

Hvad er en hotellejlighed?

En hotellejlighed er egentlig en lejlighed, hvor du samtidig får de faciliteter, der er på et hotel. En af fordelene ved hotellejligheder er, at det er en billig løsning, hvis du har brug for en midlertidig bolig i en begrænset periode. Her behøver du ikke få på kompromis med hverken plads eller komfort. I kan bo flere personer sammen og have jeres eget køkken i modsætning til på et hotel. En hotellejlighed kan derfor være et oplagt valg for dig, som står mellem boliger eller blot mangler et midlertidigt sted at bo.

Velkommen til vores Hotellejligheder

Two Bedroom Apartment
Studio Apartment Beds

Hotellejligheder

Høj komfort med fuldtudstyret køkken og altan

Beliggenhed

Tæt på indkøb og grønne områder – 20 km fra København

Faciliteter

Hurtigt Wi-Fi og fri adgang til SATS Fitness