Tag på hotelophold hos Living Suites på Sjælland

Hotelophold

Skal du finde et hotelophold i forbindelse med arbejde eller en ferie, har Living Suites et godt tilbud til dig. Vi tilbyder fuldt udstyrede hotellejligheder i forskellige størrelser som har alt, du skal bruge, for at få hverdagen til at hænge sammen. Foran hotellet kan du parkere gratis og du kan også træne gratis i SATS Fitness under dit ophold.

Vi ligger i Nærum, tæt på by og natur, og vi har flere indkøbsmuligheder i nærområdet. Hotel Living Suites er godt forbundet til motorvejsnetværket og du kan også let komme med offentlig transport til København og Sjællands andre byer.

Hotelophold deal

Følger du med på vores tilbud og kampagneside er der penge at spare. Her kan du finde et hotelophold tilbud, der passer dig. Du har mulighed for at spare op til 20% på et hotelophold på udvalgte datoer i en af vores studiolejligheder, hvor der er plads til fire overnattende gæster.

Alle vores hotellejligheder har køkken, privat badeværelse og balkon samt mulighed for gratis parkering foran hotellet og gratis adgang til SATS Fitness i Nærum.

 • Laveste pris

  Altid billigst direkte – book på vores hjemmeside og få den laveste pris.​

 • Fordelagtig check in/out

  Tidlig check-ind og sen check-ud, når det er muligt.

 • Gratis parkering

  Vi tilbyder gratis og aflåst parkering lige ved siden af receptionen.

 • El-cykler

  Du har mulighed for at låne en af vores el-cykler gratis og opleve vores skønne nærområde.

Tilbud på hotelophold

Leder du efter et godt tilbud på hotelophold med 1 overnatning eller flere, eller skal du finde et last minute hotelophold? Hotel Living Suites i Nærum er en perfekt base, om du skal på forretningsrejse eller på ferie med familien, kæresten eller en god ven. Udover vores weekend og sæson hotel deals, har vi gode tilbud på hotelophold på 8 dage og derover.

Så grib muligheden for at gå på opdagelse i København og Nordsjælland med et tilbud på hotelophold i Danmark.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.


Velkommen til vores hotellejligheder

Vi tilbyder forskellige størrelser lejligheder. Alle har altan, et fuldt-udstyret køkken og moderne badeværelse.

Two Bedroom Apartment
Studio Apartment Beds