Morgenmad i trygge omgivelser

Få leveret en lækker morgenmadsbakke, hvor du tilbereder brød, æg og varme drikke efter smag og behag.

Morgenmad

Hos Hotel Living Suites ønsker vi at give dig en god start på dagen. Derfor tilbyder vi en morgenmadsbakke, som du kan tilberede efter eget valg. Se hvad vi serverer nedenfor.

Start dagen med morgenmad

På bakken finder du en bolle og to stk. glutenfri knækbrød som kan nydes med en skive ost, et lille glas marmelade, en Nutella, to øko smør, et stk. frugt og to øko æg, som du selv tilbereder. Nyd din morgenmad sammen med en kølig juice og stempelkaffe, som du selv brygger efter smag og behag. Til kaffen leveres frisk mælk i en mælkekande.

Vi sørger for at levere bakken til dig om eftermiddagen, dagen før den skal spises, så alt er klar til din morgenstund. Mejeriprodukter, æg og juice finder du i køleskabet. Resten står på køkkenbordet.

Efter du har ladet dig forkæle af vores morgenmad, kan du blot efterlade bakker og kander på køkkenbordet, så henter vi dem i løbet af dagen.

Vi har desværre ikke mulighed for at ændre på morgenmadsbakkens indhold og tilbyder ikke allergivenlige alternativer. Du kan finde en liste med allergener som er i din morgenmad her.

Ønsker du at starte dagen med vores morgenmad? Bestil din morgenmadsbakke, når du booker dit ophold, eller send os en mail, hvor du skriver om du ønsker morgenmad i en eller flere dage under dit ophold.

Bakken bestilles senest kl. 14:00, dagen før den skal nydes.

Pris 150 kr. per person

Vi ser frem til at byde dig velkommen og gøre din morgen ekstra særlig.