Julemarkeder

Det er blevet populært at gå på julemarkeder i hele Europa, også København har sine egne markeder med julestemning og duften af jul.

Der er ikke noget bedre at slentre gennem byen og tage en velfortjent pause fra juleindkøbet på et af de mange julemarkeder, hvor duften af brændte mandler spreder sig. Her serveres traditionelle danske julespecialitet gløgg og æbleskiver.

Tivoli

Tivoli er åbent hvert år med deres traditionelle julemarkeder og fantastiske juleudsmykning. Tivoli er bestemt et besøg værd med hele familien, med forlystelser og julestemning samlet midt i det smukke København.

Jul på Kongens Nytorv

Kongens Nytorv er et centralt torv i København, tæt på Strøget og Nyhavnskanalen med caféer og restauranter. Gå en tur gennem julemarkedets mange boder og nyd de historiske rammer tæt på Det Kongelige Teater og Hotel D’Angleterre.

Højbro Plads

Hvert år bugner det af festlige juledekorationer og hjemmelavet gløgg. Besøg julemarkedet på Højbro Plads, når du alligevel gør din julehandel.

Seværdigheder

Living Suites tilbyder forskellige størrelser lejligheder med et fuldt-udstyret køkken, altan og moderne badeværelse. Her er lidt inspiration til dit ophold.