Overnatning tæt på København

Book hotelovernatning nær
København med gratis parkering

Skal du finde overnatning tæt på København, har Hotel Living Suites fuldt udstyrede hotellejligheder med fokus på nordisk funktionalitet og en hjemlighed, du trygt kan finde dig til rette i. Vi har gratis parkering, indkøbsmuligheder tæt på og du kan tilmed træne gratis i SATS Fitness under dit ophold.

Alle vores hotellejligheder har et fuldt udstyret køkken samt privat badeværelse og altan samt Apple TV med mulighed for at tilgå dine private streamingtjenester. Vi ligger i Nærum, tæt på naturskønne områder, vand og motorvej, så der er rig mulighed for at krydre din københavnertur med en afstikker ud i Nordsjællands grønne oase. På denne side kan du læse mere om de mange muligheder for sjove oplevelser, når du booker overnatning i nærheden af København hos Hotel Living Suites.

København og meget mere

Er du til en klassisk københavnertur, kører hop on hop off-busserne til byens allerstørste attraktioner som Den Lille Havfrue, Amalienborg Slot og Nyhavn stort set dagligt. Foretrækker du at se København fra søsiden, er en havnerundfart i de små kanaler et godt alternativ og vil du udforske byens brokvarterer, kan vi anbefale at leje en cykel hos et af byens cykeludlejningsfirmaer.

Book overnatning i nærheden af København

Tag venner og familien under armen og book overnatning i nærheden af København hos Hotel Living Suites. Vi har mange gode kampagner og tilbud på overnatning og forskellige slags ophold, som vi løbende opdaterer.

Er du interesseret I at se vores aktuelle tilbud, så klik her.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for overnatning tæt på København. Vi håber at kunne byde dig velkommen til Hotel Living Suites.

 • Laveste pris

  Altid billigst direkte – book på vores hjemmeside og få den laveste pris.​

 • Fordelagtig check in/out

  Tidlig check-ind og sen check-ud, når det er muligt.

 • Gratis parkering

  Vi tilbyder gratis og aflåst parkering lige ved siden af receptionen.

 • Opgradering

  Opgradering til en højere kategori, såfremt der er ledige værelser

Kultur, historie, gastronomi og shopping

Du kan også starte din dag i Københavns centrale indre by, hvor du finder hovedstadens historiske bygninger som Rundetårn, Børsen og Frederiks Kirke også kendt som Marmorkirken. Her er rig mulighed for shopping og kaffepauser på byens cafeer, og er det tid til frokost, lokker Nyhavn med smørrebrød, snaps og øl. Er du mere til kulinariske oplevelser fra resten af verden, kan du let finde restauranter og street food.

Er du interesseret i hvordan København så ud for flere hundrede år siden, er området omkring Gammel Strand interessant. Mange af de farverige huse fra 1700-tallet er fredede og du kan nærmest mærke historiens vingesus, når du slentrer ned ad de brostensbelagte gader i Magstræde og Snaregade. Københavns ældste gadedør er fra 1730’erne og ligger i Magstræde 3, så hold øjnene åbne, hvis du kommer forbi.

Er du interesseret i hvordan København så ud for flere hundrede år siden, er området omkring Gammel Strand interessant. Mange af de farverige huse fra 1700-tallet er fredede og du kan nærmest mærke historiens vingesus, når du slentrer ned ad de brostensbelagte gader i Magstræde og Snaregade. Københavns ældste gadedør er fra 1730’erne og ligger i Magstræde 3, så hold øjnene åbne, hvis du kommer forbi.

Find flere oplevelser i København her

Pak en picnickurv og nyd sæsonernes skiften i Nordsjælland

Når København har mættet sanserne, er det tid til at slappe af. Hos Hotel Living Suites vægter vi den hemmelige følelse og det skal være let at finde sig til rette hos os. Udover et moderne badeværelse og en privat balkon, har du dit eget fuldt-udstyrede køkken, hvor du kan lave din egen mad, så du let kan spare udgifterne til både café og restaurantbesøg samt parkering.

Så hvorfor ikke pakke en picnickurv med lækker tapas og tag ud i den danske natur. Mulighederne er mange og med et udvalg af øl, vin og vand i kurven er det kun dessert og udsigten der mangler.

Danmarks skiftende årstider kan opleves helt tæt på i Nordsjællands grønne bælte af skove og vild natur. Jægersborg Dyrehave, som ligger i vores baghave, giver dig mulighed for at komme tæt på kronhjortene og finder du en særlig plads i skoven, kan du måske nyde den skønne udsigt ud over Øresund.

Muligheden for at kombinere by og kultur med mad og natur må du ikke gå glip af, for der er dejlige oplevelser i vente og måske også penge at spare. Der er rig mulighed for at få en masse sjove oplevelser, når du booker overnatning i København omegn.

Kombiner overnatning tæt på København med flotte naturoplevelser

Overvejer du at kombinere din storbyferie med et smut ud i Nordsjællands flotte natur, har vi et par forslag til dig. Når du booker et ophold hos Hotel Living Suites, folder en vifte af muligheder sig ud, for vi ligger strategisk godt placeret i Nærum. Vi har kort til både by, skov og strand samt motorvejsnetværket, der forbinder dig med samtlige oplevelser på Sjælland.

Efter en overnatning tæt på København i din egen fuldt udstyrede hotellejlighed med gratis parkering, er du allerede et skridt nærmere mulighedernes verden. Hotel Living Suites ligger i Nordsjællands grønne bælte, og vi har ikke langt til Sjællands købstæder med mulighed for shopping og hyggeligt samvær med familie og venner i historiske omgivelser.


Weekendophold

Suspendisse euismod vitae justo ac sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae


Velkommen til vores hotellejligheder

Suspendisse euismod vitae justo ac sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae

Two Bedroom Apartment
Studio Apartment Beds