• Overnatning Nordsjælland

    Velkommen til Hotel Living Suites

Leder du efter overnatning i Nordsjælland?

Skal du finde overnatning i Nordsjælland ligger Hotel Living Suites tæt på skov, hav og by. Fra vores beliggenhed i Nærum, kan du hurtigt komme på motorvejsnetværket som forbinder dig med København og hele Sjælland. Parkering er gratis, når du bor hos os, og her er også flere muligheder for at komme rundt med offentlig transport.

Hotel Living Suites er et lejlighedshotel med moderne og praktiske hotellejligheder i forskellige størrelser. Alle lejligheder har eget bad, køkken og balkon og du har fuld adgang til hotellets faciliteter, mens du bor hos os.

Overnatning i rolige omgivelser

Om du skal på tur med din familie, på forretningsrejse eller på romantisk weekend i Nordsjælland, er Hotel Living Suites en perfekt base. Hos os kan du let checke ind og finde dig til rette i din hotellejlighed, hvor du har mulighed for at lave mad og fortsætte dagens rutiner.

Vi er beliggende i rolige omgivelser, tæt på flot kyststrækning og hvide sandstrande, skove og spændende oplevelser i hele Nordsjælland og så er København ikke langt væk. Nordsjælland har masser at byde på og her er noget for alle.

Historie og arkitektur

Er du interesseret i historie og arkitektur, kan vi varmt anbefale at besøge Hamlets Helsingør som har en af Europas bedst bevarede bykerner. Her kan du slentre langs brostensgaderne i den gamle bydel og se de smukke arkitektoniske huse i stilarter der spænder fra 1500-tallet frem til nu.

Kronborg slot fra 1585 er en af Helsingørs topattraktioner. I dag er Kronborg et af Nordeuropas mest betydningsfulde renæssanceslotte og selv hvis man ikke er interesseret i arkitektur, er det en oplevelse at se slottets gamle vindeltrapper og kringlede kroge. Går du en tur ned i slottets kasematter, finder du statuen af vikingen, Holger Danske, som ifølge et gammelt sagn skulle vågne op til dåd, den dag Danmark kommer i nød. Kort sagt har Helsingør masser af historie at dykke ned i og man kan næsten fornemme fortidens dramaer, der har udspillet sig på slottet.

Tæt på natur

Er du til vandreture i naturen, ligger Jægersborg Dyrehave, som er en del af UNESCOs verdensarv, i vores baghave. Her kan du spotte parkens hjortevildt mellem hvidtjørne og egetræer og er du heldig, kan du opleve dem tæt på. Dyrehavens flotte, gamle hestevogne er en anden særlig oplevelse, vi varmt kan anbefale.

Tag en guidet tur under trætoppene og oplev årstiderne, mens du nyder en friskbrygget kop kaffe fra en af de mange kaffeknallerter langs vejen. Når maven rumler, kan du stå af ved Dyrehavens eller Bakkens restauranter og er det oplevelser, du er sulten på, kan du let gå til Klampenborg station, hvorfra du er forbundet med hele Sjælland.

Billig overnatning i Nordsjælland

Når du booker et ophold hos Hotel Living Suites, får du flere fordele med i prisen på din hotellejlighed. Du kan parkere gratis foran hotellet og du har adgang til SATS fitness og et udvalg af underholdende spil. Vi har et Gaming Room med PlayStation 4 & 5 samt billard, dart, bordtennis, m.m. Vi har selvfølgelig også tænkt på familiens yngste medlemmer, som kan tumle i pudehjørnet og lege med legetøj.

Alle vores hotellejligheder har et lille køkken, så du har mulighed for at lave din egen mad og på den måde spare udgifterne til både café og restaurantbesøg. Supermarkeder ligger lige over for hotellet og vi har også flere muligheder for takeaway i nærområdet.

Er du til unikke udendørsoplevelser, er det oplagt at benytte vores gode beliggenhed til at tage ud i naturen. Vi har skov og strand tæt på samt hyggelige bådehavne og en flot kyststrækning, der altid imponerer.

Tag for eksempel på vandretur om Lyngby og Bagsværd sø, hvor du har mulighed for at sejle med Baadfartens gamle træbåde i sæsonen. Du kan også udforske det kuperede terræn i Ravnholm Skov, som kaldes ”Det danske Schweiz,” på grund af sit varierede landskab med stejle skrænter og dybe kløfter. Her kan du nyde en kaffepause på de gamle bronzealderhøje og udpege datidens hulveje i skrænterne, hvis du kan spotte dem.

Muligheden for at kombinere din overnatning i Nordsjælland med et visit i København og flot natur, må du ikke gå glip af, for der er masser af oplevelser i vente og måske også penge at spare. Hold øje med vores tilbud og kampagneside og find et overnatning Nordsjælland tilbud der passer dig.

Hotellejligheder

Høj komfort med fuldtudstyret køkken og altan

Beliggenhed

Tæt på indkøb og grønne områder – 20 km fra København

Faciliteter

Hurtigt Wi-Fi og fri adgang til SATS Fitness

Book hotel overnatning i Nordsjælland

Hotel Living Suites tilbyder praktiske og fuldt-udstyrede hotellejligheder, som gør det nemt at bo hos os. Når du ankommer, kan du parkere gratis foran hotellet og ankommer du sent, kan du selv checke ind. Indkøbsmuligheder har vi over for hotellet og du kan tilmed træne gratis i SATS Fitness under dit ophold. Glæd dig til at opleve Nordsjællands idylliske og historiske købstæder og tag en afstikker til København.

Inviter venner og familien ud i det blå og book hotel overnatning i Nordsjælland hos Hotel Living Suites.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Find inspiration til aktiviteter i nærområdet

Københavnertur

Københavnertur

Jægersborg Dyrehave

Helsingør

Experimentarium

Bakken

Jul i København