Tilbud på weekendophold

Gode tilbud på weekendophold hos Hotel Living Suites

BOOK OPHOLD ANMOD OM LANGTIDSOPHOLD

Find tilbud på weekendophold

Leder du efter et godt tilbud på weekendophold? Hos Hotel Living Suites kan du booke direkte og få flere fordele. Læs mere her.

Når du booker et ophold på Hotel Living Suites i Nærum, kan du nyde alle vores faciliteter og samtidig have København og flot natur inden for rækkevidde. Du har mulighed for at lave mad i dit eget, private og fuldtudstyrede køkken og du kan samtidig spare udgifterne til parkering, når du bor hos os.

Indkøbsmuligheder har vi tæt på og du kan også nemt komme rundt med offentlig transport. Vi har flere buslinjer i nærområdet og mulighed for at tage tog, der forbinder dig med hele Sjælland.

En god pris på din hotellejlighed

Hotel Living Suites tilbyder lejligheder i flere størrelser med plads til 2, 4 eller 6 sovende gæster. Er du interesseret i længere ophold, har vi gode rabatter på ophold på 8 og 30 nætter.

Find en god weekend ophold deal på vores hjemmeside og tag familien, din partner eller en god ven med på oplevelse på Sjælland.

 • Laveste pris

  Altid billigst direkte – book på vores hjemmeside og få den laveste pris.​

 • Fordelagtig check in/out

  Tidlig check-ind og sen check-ud, når det er muligt.

 • Gratis parkering

  Vi tilbyder gratis og aflåst parkering lige ved siden af receptionen.

 • Opgradering

  Opgradering til en højere kategori, såfremt der er ledige værelser

Få rabat på dit weekendophold på Sjælland

Skal du med familien, kæresten eller en god ven på weekendophold på Sjælland, så har vi gode weekendophold tilbud. Når du booker mindst to overnatninger i en studiolejlighed på udvalgte datoer, kan du spare op til 20% på dit ophold. Det eneste du skal gøre, er at følge med på vores tilbud og kampagneside og vælge, hvilket hotel weekend tilbud der passer dig bedst.

Med i prisen får du gratis parkering foran hotellet, samt adgang til privat køkken, badeværelse og balkon. Under dit ophold kan du træne gratis i SATS Fitness Nærum og vi har masser af underholdning at friste med.

Alle vores hotellejligheder er udstyrede med Apple TV, hvorfra du kan tilgå dine private streamingtjenester. Vi har lounge område med billard, dart og bordtennis samt et gaming room med PlayStation 4 og PlayStation 5 og en masse spil. Til familiens yngste har vi legetøj og plads til at tumle i et pudehjørne.

Se flere familieoplevelser her


Weekendophold

Suspendisse euismod vitae justo ac sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae


Velkommen til vores hotellejligheder

Suspendisse euismod vitae justo ac sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae

Two Bedroom Apartment
Studio Apartment Beds