• Tilbud på weekendophold

    Gode tilbud på weekendophold hos Hotel Living Suites

Forside » Weekendophold » Tilbud på weekendophold

Find tilbud på weekendophold

Leder du efter et godt tilbud på weekendophold? Hos Hotel Living Suites kan du booke direkte og få flere fordele. Læs mere her.

Når du booker et ophold på Hotel Living Suites i Nærum, kan du nyde alle vores faciliteter og samtidig have København og flot natur inden for rækkevidde. Du har mulighed for at lave mad i dit eget, private og fuldtudstyrede køkken og du kan samtidig spare udgifterne til parkering, når du bor hos os.

Indkøbsmuligheder har vi tæt på og du kan også nemt komme rundt med offentlig transport. Vi har flere buslinjer i nærområdet og mulighed for at tage tog, der forbinder dig med hele Sjælland.

Få rabat på dit weekendophold på Sjælland

Skal du med familien, kæresten eller en god ven på weekendophold på Sjælland, så har vi gode weekendophold tilbud. Når du booker mindst to overnatninger i en studiolejlighed på udvalgte datoer, kan du spare op til 20% på dit ophold. Det eneste du skal gøre, er at følge med på vores tilbud og kampagneside og vælge, hvilket hotel weekend tilbud der passer dig bedst.

Med i prisen får du gratis parkering foran hotellet, samt adgang til privat køkken, badeværelse og balkon. Under dit ophold kan du træne gratis i SATS Fitness Nærum og vi har masser af underholdning at friste med.

Alle vores hotellejligheder er udstyrede med Apple TV, hvorfra du kan tilgå dine private streamingtjenester. Vi har lounge område med billard, dart og bordtennis samt et gaming room med PlayStation 4 og PlayStation 5 og en masse spil. Til familiens yngste har vi legetøj og plads til at tumle i et pudehjørne.

En god pris på din hotellejlighed

Hotel Living Suites tilbyder lejligheder i flere størrelser med plads til 2, 4 eller 6 sovende gæster. Er du interesseret i længere ophold, har vi gode rabatter på ophold på 8 og 30 nætter.

Find en god weekend ophold deal på vores hjemmeside og tag familien, din partner eller en god ven med på oplevelse på Sjælland.

Hotellejligheder

Høj komfort med fuldtudstyret køkken og altan

Beliggenhed

Tæt på indkøb og grønne områder – 20 km fra København

Faciliteter

Hurtigt Wi-Fi og fri adgang til SATS Fitness