Helsingør

Helsingør er en meget kulturel by, hvor du kan opleve det nye sammen med det gamle. Her finder du charmerende huse I sidegaderne til Helsingørs gågade. Der er gode shopping muligheder og Helsingør er især kendt for sine mange spiritus forretninger. Man byder dagligt mange svenske turister velkomne, da der er kort afstand med færgen til Helsingborg, som afgår flere gange dagligt.

Det store trækplaster for mange besøgende er Kronborg Slot. Men selv byen er bestemt også hyggelig. Tag en gåtur op af byens strøg og find en hyggelig cafe.

Du kommer nemt til Helsingør, som blot ligger 20 minutter med bil fra hotellet. Tag evt. turen langs kysten; Strandvejen. Hvis du vil tage offentlig transport, så kører bus 150S fra Nærum til Kokkedal, hvor du kan hoppe på toget direkte til Helsingør.

Hvis du har tid, så tag med på en af Helsingørs guided ture “Elsinore Walk”. Kige mere i den gratis guidebook her. Ruten tager dig igennem 800 års historien og du vil se 20 forskellige attraktioner.

Kulturværftet

På kulturværftet kan du finde underholding. Alt fra shows, standup comedy og teater.

Kulturværftet er ikke noget typisk kulturhus,. Der er overraskende artister som vil underholde dig.

Besøg Kulturværftet

MS Søfartsmuseet

Helsingør er meget mere end kronborg slot. Ved siden af slower finder man MS Søfartsmuseet, som er bygget af Bjarke Ingels, på den gamle kaj. Museet er kåret som et af ide otte bedste museer af BBC.

Kulturværftet

På kulturværftet kan du finde underholding. Alt fra Koncerter, Shows, Stand-up comedy og teater, samt værksteder til børn. Besøg også deres cafe.

Kulturværftet er ikke noget typisk kulturhus,. Der er overraskende artister som vil underholde dig.

Besøg Kulturværftet

Hamlet på Kronborg Slot

Hele året rundt, kan du besøge Kronborg Slot. De opfører jævnligt shows og teater med Hamlet, som er en fantastisk fortælling for børn og voksne.

Besøg Kronborg Slots forestillinger

Seværdigheder