Besøg charmerende Helsingør

Helsingør er en af Danmarks absolut flotteste købsstader med gamle brostensstræder, charmerende huse og ikoniske Kronborg.

Helsingør har en hyggelig bymidte med butikker og restauranter langs de gamle brostensgader. Her er ofte en del turister og har du lyst til et svensk visit, er det let at tage den korte tur med færgen til Helsingborg.

I Helsingør er det store trækplaster Kronborg Slot, men bymidten er bestemt også et besøg værd. Gå en tur op ad byens strøg og find en hyggelig cafe, eller se de flotte gamle huse i kvarteret omkring Gyldenstræde og Skyttenstræde.

Helsingør ligger kun 20 minutter i bil fra Living Suites og kører du op ad Strandvejen, kan du nyde den sceniske rute langs Nordkysten. Foretrækker du at tage med offentlig transport, så kører bus 150S fra Nærum til Kokkedal, hvor du kan hoppe på toget direkte til Helsingør. Læs mere om Helsingør her.

Kulturværftet

Kulturværftet i Helsingør er byens kulturelle samlingspunkt og huser nogle af de største arrangementer i regionen. Her kan du opleve spændende kulturoplevelser og spise dig mæt i kulturhusets Spisehus. Udsigten er enestående, for du kan se Kronborg Slot og ud over havnen og mod byen.

MS Søfartsmuseet

Helsingør er meget mere end Kronborg og den historiske bymidte. På MS Søfartsmuseet kan du dykke ned i Danmarks maritime historie og opleve de spændende samlinger.

Elsinore Walk

Elsinore Walk er et gratis tilbud til alle der ønsker at opleve Helsingørs 800-årige historie. Gå ned ad de hyggelige brostensbelagte gader og oplev historien udfolde sig. Læs mere her.

Hamlet på Kronborg Slot

Oplev Shakespeare på Kronborg. Hamletscenen opfører forskellige stykker og du kan læse mere om dem her.

Seværdigheder

Living Suites tilbyder forskellige størrelser lejligheder med et fuldt-udstyret køkken, altan og moderne badeværelse. Her er lidt inspiration til dit ophold.