Danmarks prægtigste renæssanceslotte

Besøg Nordsjællands renæssanceslotte og nyd de smukke haver. De ligger kun en kort køretur fra Living Suites.

Oplev fortidens pomp og pragt på nært hold. Gå Christian 4. i fodsporene og udforsk nogle af Danmarks flotteste slotte fra 1600 og 1700-tallet.

Frederiksborg Slot

I Hillerød ligger Nordens største renæssanceslot, Frederiksborg Slot og fortryller beskueren med sine eventyrlige tårne og spir. Slottet er bygget på tre små øer i Slotssøen, og har Barokhaven og den engelskinspirerede landskabshave omkring sig. Inde i slottet finder du Det Nationalhistoriske Museum, hvor du kan opleve de sidste 500 års Danmarkshistorie.

Fredensborg Slot

Fredensborg Slot ved Esrum Sø i Nordsjælland har særstatus blandt de danske slotte som regentparrets mest benyttede residens efter Amalienborg. Slottet er et barokslot fra 1700-tallet, og det danner ofte rammen om større officielle statsbesøg og familiebegivenheder i kongefamilien. Læs mere her.

Eremitage Slottet

Eremitageslottet ligger i Jægersborg Dyrehave og blev opført af Christian 6. som et jagtslot i 1730’erne. Her kunne kongen hvile sig under jagten og invitere til kongelig jagtmiddage. Book en omvisning og se det specielle middagsbord og udsmykningen af rummene. Læs mere her.

Er du interesseret i at besøge Københavns slotte, kan du finde mere information her.

Seværdigheder

Living Suites tilbyder forskellige størrelser lejligheder med et fuldt-udstyret køkken, altan og moderne badeværelse. Her er lidt inspiration til dit ophold.