Kronborg Slot

Besøg Kronborg Slot i Helsingør – kun en 20-minutters køretur fra Living Suites.

Kronborg Slot

Kronborg Slot i Helsingør er nok mest kendt for Hamlet, Shakespeares berømte skuespil fra 1603. Slottet ligger i gåafstand fra Helsingør Station og kan besøges året rundt. Her kan du bl.a. lære om Kong Frederik II, der kæmpede mod svenskerne i Den Nordiske Syvårskrig, og du kan også opleve Danmarks mest ekstraordinære balsal med de unikke Kronborg-tapeter.

Hvis du har mod på det, så besøg de dystre, kolde og fugtige kasematter, hvor den legendariske, danske helt, Holger Danske sover. Legenden siger, at hans statue vil komme til live den dag, Danmark er under belejring. De underjordiske gange i kasematterne har beskyttet mange soldater, da fjendtlige kugler blev skudt ind på Kronborg. Slottet er absolut et besøg værd! Læs mere her.

Hvis du besøger København og Nordsjælland med din familie, er der meget at se. Klik her for at se Living Suites’ anbefalinger til sjove aktiviteter for hele familien.

Hamlet Teater

Da William Shakespeare skrev sit berømte skuespil, Hamlet, valgte han at placere det på Kronborg i Helsingør. Her har du muligheden for at dykke ned i historien og udforske det gamle slot. I sommersæsonen kan du møde de kendte karakterer fra sykket, når de bevæger sig rundt i kamrene og værelserne med dig. Vi kender alle sætningen “At være eller ikke at være…” så hvorfor ikke besøge slottet? Det er spørgsmålet.

Seværdigheder

Living Suites tilbyder forskellige størrelser lejligheder med et fuldt-udstyret køkken, altan og moderne badeværelse. Her er lidt inspiration til dit ophold.