Velkommen til vores Hotellejligheder

– Nærum, Nord for København

Hotellejligheder

Høj komfort med fuldtudstyret køkken og altan

Beliggenhed

Tæt på indkøb og grønne områder – 20 km fra København

Faciliteter

Hurtigt Wi-Fi og fri adgang til SATS Fitness

Vores aktuelle tilbud til dig

Book direkte og få flere fordele

  • Altid billigst direkte – book på vores hjemmeside og få den laveste pris
  • Bo op til 4 personer i vores Studio-lejligheder uden ekstra beregning (ved forespørgsel)
  • Gratis aflåst parkering
  • Opgradering til en højere kategori, såfremt der er ledige værelser
  • Tidlig check-ind og sen check-ud, når det er muligt

Seværdigheder

Parkering

Vi tilbyder fri parkering når du bor hos os og booker på vores eget website. Du finder vores parkering langs hotellet til højre for hovedindgangen. Ønsker du i stedet at parkere i vores aflåste parkeringsgård, så kan du reservere en plads når du booker dit værelse på vores website.

Fri adgang til Fitness

Selvom du bor hos os, behøver du ikke undvære din daglige fitness rutine. For som gæst hos Living Suites, har du fri adgang til SATS, et moderne fitnesscenter med et bredt udvalg af trænings- og Cardiomaskiner, samt sauna og dampbad. Du finder SATS på den anden side af gaden.

Hotellejligheder

Om Living Suites

Living Suites tilbyder hotellejligheder nær København. Igennem designprocessen af Living Suites har vi vægtet det rene, moderne og komfortable design. Vi har fra start ønsket at skabe en “Home Away from Home” følelse. Vores hotellejligheder indeholder alle privat balkon, moderne køkken og bad. Vi har også tænkt på at det skal være bekvemt at arbejde eller nyde et par timer med Netflix. Vi tilbyder derfor Apple TV på alle værelser samt gratis 250 Mbit WIFI på hele hotellet. Har du brug for ekstra plads, så kan du gøre brug af vores fælles stue og køkken. Her finder du Dart og Poolbord til et par hyggelige timer.

Vi er meget stolte af at vi i 2019 blev kåret til ’Årets Lejlighedshotel 2019’ af Travel and Hospitality Awards.

Vores lejligheder egne sig både til langtidsophold og korte besøg. Vi ligger tæt på Nærumvænge Torv og der er kort afstand til skov og strand. Med kun 17 km til København bor du samtidig centralt til hovedstaden. DTU i Lyngby ligger blot 4 km væk.

Living Suites teamet ser frem til at byde jer velkommen!